Gezellig samen zijn met familie, voor al uw vrienden of samen met de buren, van een beperkte en intieme kring tot veel genodigden, DBV Events heeft reeds vele jaren ervaring in het organiseren en verzorgen van babyborrels, doopfeesten, communie- en lentefeesten, verjaardagsfeesten, verlovings- en huwelijksfeesten, familiefeesten, jubilea, straat- en buurtfeesten en vele andere gelegenheden.

Laat ons samen uw exclusief privé event uitwerken?

Verjaardagsfeest

Uitpakken met uw verjaardag? Een op-en-top, tot in de puntjes georganiseerd verjaardagsfeest. Een feest dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan!

Verras je vrienden en familie met een exclusieve party, of organiseer een verrassingsfeest voor een vriend(in), familielid of iemand anders. Wij helpen u graag.

Doopfeest & Babyborrel, Communie- & Lentefeest

Elke gelegenheid is goed om te feesten, toch? Wat beter dan zelf mee te kunnen genieten van het doopfeest, babyborrel, communie- of lentefeest? DBV Events ontneemt u alle zorgen waardoor u zelf kan genieten van deze mooie momenten.

Op eigen locatie of elders, met catering en animatie voor jong en oud. Een feest verzorgd van A tot Z volgens uw wensen, budget en onze expertise en creativiteit.

Huwelijksfeest

Dit is de bekroning van jullie relatie. Daarbij is elk huwelijksfeest anders en uniek, intiem of groot. Elk geslaagd huwelijksfeest begint met een perfecte organisatie.

Familiefeest(en)

De leukste familiefeesten, familie uitstapjes, familiereünies en andere familie arrangementen kunnen via DBV Events geboekt worden, onze feest specialisten zullen uw familiefeest tot in de puntjes verzorgen, u beleefd met heel uw familie een heerlijke en onvergetelijke dag een feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Tuin-, straat- en buurtfeesten

Wat is en leuker dan met de hele buurt een feestje te organiseren. Een straatfeest is een goede manier om de bewoners in de buurt/straat beter te leren kennen en zo kunnen de kinderen weer nieuwe vriendjes ontmoeten om samen te spelen. Tover uw feest om tot een Kerst- & Nieuwjaarsfeest of een zomerbarbecue.

Jubileumfeest

Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum, zilver, goud of diamant. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van jullie feest, in intieme kring of met al uw vrienden en familie.

Onze evenementen

Bounce
Dakfest
Film in het Park
Kapellen Zingt

They trust us

Agora Culinair
Bert & Co
Pulptuur Festival Kapellen
Cronos Groep
Gemeente Brasschaat
The Day Before Tomorrow
Formula 1 Belgian Grand Prix
Gemeente Kapellen
Event Catering Bevers
Antwerp Entertainment Group
Vlaanderen Zingt
Bevers & Bevers
Stad Antwerpen
Royal Antwerp Football Club
Blastic
WIVER Digital Experts

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.